Advertisement

Kızıldere Sözleri - Devrimci Sözler, Devrim İle İlgili En Anlamlı ve Güzel Sözler : Dere bizim evimiz suyu alın terimiz söyle nedendir dere vurulur gençlerimiz oy oy.

Kızıldere Sözleri - Devrimci Sözler, Devrim İle İlgili En Anlamlı ve Güzel Sözler : Dere bizim evimiz suyu alın terimiz söyle nedendir dere vurulur gençlerimiz oy oy.. Bu nasıl oldu, nereden geldi, cia işin içine nasıl girdi, mi̇t operasyonu nasıl yönetti, kontrgerilla katliamın neresinde 'görev' yaptı? Oy dere kizildere, böyle akisin nere oy dere kizildere, böyle akisin nere. Dere böyle durulmaz gence kurşun. Negüzelsözler kadınlar günü sözleri konusuna bir göz atın! Kızıldere adın ahire kalsın sözleri sayfasını şimdi paylaşın kızıldere adın ahire kalsın yiğit yoldaş sanı mahire kalsın halklar düşmanını sürsün çıkarsın kızıldere sana yine geliriz kızıldere sana biz de.

Kerpiç bir ev vardı orda sarılmıştı dört bir yandan her taraftan kurşunlara hedef oldu kızıldere daha yeni gün açmıştı sarılıp vedalaşmıştı devrime bedel vermiştik mahşerinde kızıldere. Dere böyle durulmaz gence kurşun. Dere bizim evimiz suyu alın terimiz söyle nedendir dere vurulur gençlerimiz oy. Oy dere kızıldere böyle akışın neden. Oy dere kizildere, böyle akisin nere oy dere kizildere, böyle akisin nere.

MAHİR ÇAYAN'IN BİYOGRAFİSİ - HALKLARIN BİRLEŞİK DEVRİM ...
MAHİR ÇAYAN'IN BİYOGRAFİSİ - HALKLARIN BİRLEŞİK DEVRİM ... from www.hbdh-online.org
Negüzelsözler regaib kandili sözleri konusuna bir göz atın! Dere böyle durulmaz gence kurşun. Oy dere kızıldere böyle akışın neden biz de hal mı bıraktın san can vere vere oy oy. Dere bizim evimiz suyu alın terimiz söyle nedendir dere vurulur gençlerimiz oy oy. » selda bağcan şarkıları, şarkı sözleri i̇çin tıklayınız. Grup yorum kızıldere şarkı sözleri ile ilgili sayfamızı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Oy dere kızıl dere böyle akışın nere bizde halmı bıraktın sana can veren ele oy oy oy. Kızıldere ölüm onları apansız yakalamadı ülkemizin uçsuz bucaksız sıradağlarında ve ovalarında kentlerin yoksul mahallelerinde.

Kızıldere ölüm onları apansız yakalamadı ülkemizin uçsuz bucaksız sıradağlarında ve ovalarında kentlerin yoksul mahallelerinde.

Oy dere kızıl dere böyle akışın nere bizde halmı bıraktın sana can veren ele oy oy oy dere bizim evimiz suyu alın terimiz söyle nedendir dere vurulur gençlerimiz oy oy oy dere böyle. Oy dere kızıl dere böyle akışın nere bizde halmı bıraktın sana can veren ele oy oy oy. Oy dere kızıldere böyle akışın neden biz de hal mı bıraktın san can vere vere oy oy. Oy dere kızıldere böyle akışın neden biz de hal mı bıraktın san can vere vere oy oy. Öiüm oniari apansiz yakaiamadi üikemizin ucsuz bucaksiz sira dagiarinda ve ovaiarinda kentieri yoksui mahaiieierinde, ve uguidayan meydaniarinda. Dere bizim evimiz suyu alın terimiz söyle nedendir dere vurulur gençlerimiz oy oy. Biz de hal mı bıraktın san can vere vere. Dere bizim evimiz suyu alın terimiz söyle nedendir dere vurulur gençlerimiz oy oy. Bu nasıl oldu, nereden geldi, cia işin içine nasıl girdi, mi̇t operasyonu nasıl yönetti, kontrgerilla katliamın neresinde 'görev' yaptı? Grup yorum kızıldere şarkı sözleri ile ilgili sayfamızı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Oy dere kızıldere böyle akışın neden. Negüzelsözler kadınlar günü sözleri konusuna bir göz atın! Ölüm onlari apansiz yakalamadi ülkemizin ucsuz bucaksiz sira daglarinda ve ovalarinda kentleri yoksul mahallelerinde, ve uguldayan meydanlarinda kusatmalar.

Oy dere kızıldere böyle akışın nere onlar biter mi sandın sana can vere vere oy. Dere bizim evimiz suyu alın terimiz söyle nedendir dere vurulur gençlerimiz oy. Kerpiç bir ev vardı orda sarılmıştı dört bir yandan her taraftan kurşunlara hedef oldu kızıldere daha yeni gün açmıştı sarılıp vedalaşmıştı devrime bedel vermiştik mahşerinde kızıldere. Türküyurdu sadece selda bağcan türkü sözlerini. Ölüm onlari apansiz yakalamadi ülkemizin ucsuz bucaksiz sira daglarinda ve ovalarinda kentleri yoksul mahallelerinde, ve uguldayan meydanlarinda kusatmalar.

Mahir Çayan Ve Arkadaşları Anıldı... - Haber
Mahir Çayan Ve Arkadaşları Anıldı... - Haber from img.haberler.com
Oy dere kızıldere böyle akışın neden biz de hal mı bıraktın san can vere vere oy oy. Türkü sözleri sitemizde selda bağcan kızıldere türkü mp3 ve ya kızıldere mp3 indirebileceğiniz rapidshare ve torrent benzeri linkler yoktur. Negüzelsözler kadınlar günü sözleri konusuna bir göz atın! Gezinti kısmına atla arama kısmına atla. Oy dere kızıldere böyle akışın neden biz de hal mı bıraktın san can vere vere oy oy. Kızıldere ölüm onları apansız yakalamadı ülkemizin uçsuz bucaksız sıradağlarında ve ovalarında kentlerin yoksul mahallelerinde. Bu nasıl oldu, nereden geldi, cia işin içine nasıl girdi, mi̇t operasyonu nasıl yönetti, kontrgerilla katliamın neresinde 'görev' yaptı? Dere bizim evimiz suyu alın terimiz söyle nedendir dere vurulur gençlerimiz oy.

Bu nasıl oldu, nereden geldi, cia işin içine nasıl girdi, mi̇t operasyonu nasıl yönetti, kontrgerilla katliamın neresinde 'görev' yaptı?

Negüzelsözler regaib kandili sözleri konusuna bir göz atın! Negüzelsözler kadınlar günü sözleri konusuna bir göz atın! Dere bizim evimiz suyu alın terimiz söyle nedendir dere vurulur gençlerimiz oy oy. Oy dere kızıl dere böyle akışın nere bizde halmı bıraktın sana can veren ele oy oy oy dere bizim evimiz suyu alın terimiz söyle nedendir. Dere bizimevimiz suyu alın terimiz söyle nedendir dere vurulur gençlerimiz oy oy oy. » selda bağcan şarkıları, şarkı sözleri i̇çin tıklayınız. Kerpiç bir ev vardı orda sarılmıştı dört bir yandan her taraftan kurşunlara hedef oldu kızıldere daha yeni gün açmıştı sarılıp vedalaşmıştı devrime bedel vermiştik mahşerinde kızıldere. Dere böyle durulmaz gence kurşun. Öiüm oniari apansiz yakaiamadi üikemizin ucsuz bucaksiz sira dagiarinda ve ovaiarinda kentieri yoksui mahaiieierinde, ve uguidayan meydaniarinda. Oy dere kizildere, böyle akisin nere oy dere kizildere, böyle akisin nere. Dere bizim evimiz suyu alın terimiz söyle nedendir dere vurulur gençlerimiz oy oy. Biz de hal mı bıraktın san can vere vere. Dere bizim evimiz suyu alın terimiz söyle nedendir dere vurulur gençlerimiz oy.

Yayım tarihi 5 ekim 2013ergunca tarafından. Oy dere kızıl dere böyle akışın nere bizde halmı bıraktın sana can veren ele oy oy oy. Öiüm oniari apansiz yakaiamadi üikemizin ucsuz bucaksiz sira dagiarinda ve ovaiarinda kentieri yoksui mahaiieierinde, ve uguidayan meydaniarinda. Bu nasıl oldu, nereden geldi, cia işin içine nasıl girdi, mi̇t operasyonu nasıl yönetti, kontrgerilla katliamın neresinde 'görev' yaptı? Kızıldere ölüm onları apansız yakalamadı ülkemizin uçsuz bucaksız sıradağlarında ve ovalarında kentlerin yoksul mahallelerinde.

Barış Manço'nun büyük annesi Gülpembe | Barış, Müzisyenler ...
Barış Manço'nun büyük annesi Gülpembe | Barış, Müzisyenler ... from pbs.twimg.com
Yeryüzü, bize atalarımızdan miras kalmadı, çocuklarımızdan ödünç aldık. Dere bizimevimiz suyu alın terimiz söyle nedendir dere vurulur gençlerimiz oy oy oy. Kızıldere adın ahire kalsın sözleri sayfasını şimdi paylaşın kızıldere adın ahire kalsın yiğit yoldaş sanı mahire kalsın halklar düşmanını sürsün çıkarsın kızıldere sana yine geliriz kızıldere sana biz de. Öiüm oniari apansiz yakaiamadi üikemizin ucsuz bucaksiz sira dagiarinda ve ovaiarinda kentieri yoksui mahaiieierinde, ve uguidayan meydaniarinda. Oy dere kızıldere böyle akışın neden biz de hal mı bıraktın san can vere vere oy oy. Kızıldere'de o güne kadar kullanılmamış silahlar kullanılmıştır. Oy dere kızıldere böyle akışın neden. Kerpiç bir ev vardı orda sarılmıştı dört bir yandan her taraftan kurşunlara hedef oldu kızıldere daha yeni gün açmıştı sarılıp vedalaşmıştı devrime bedel vermiştik mahşerinde kızıldere.

Dere bizimevimiz suyu alın terimiz söyle nedendir dere vurulur gençlerimiz oy oy oy.

» selda bağcan şarkıları, şarkı sözleri i̇çin tıklayınız. Ölüm onlari apansiz yakalamadi ülkemizin ucsuz bucaksiz sira daglarinda ve ovalarinda kentleri yoksul mahallelerinde, ve uguldayan meydanlarinda kusatmalar. Oy dere kızıl dere böyle akışın nere bizde halmı bıraktın sana can veren ele oy oy oy dere bizim evimiz suyu alın terimiz söyle nedendir dere vurulur gençlerimiz oy oy oy dere böyle. Dere böyle durulmaz gence kurşun. Bu nasıl oldu, nereden geldi, cia işin içine nasıl girdi, mi̇t operasyonu nasıl yönetti, kontrgerilla katliamın neresinde 'görev' yaptı? Oy dere kızıl dere böyle akışın nere bizde halmı bıraktın sana can veren ele oy oy oy dere bizim evimiz suyu alın terimiz söyle nedendir. Kerpiç bir ev vardı orda sarılmıştı dört bir yandan her taraftan kurşunlara hedef oldu kızıldere daha yeni gün açmıştı sarılıp vedalaşmıştı devrime bedel vermiştik mahşerinde kızıldere. Biz de hal mı bıraktın san can vere vere. Dere bizim evimiz suyu alın terimiz söyle nedendir dere vurulur gençlerimiz oy. Oy dere kızıldere böyle akışın neden biz de hal mı bıraktın san can vere vere oy oy. Oy dere kızıldere böyle akışın neden biz de hal mı bıraktın san can vere vere oy oy. Negüzelsözler kadınlar günü sözleri konusuna bir göz atın! Oy dere kızıl dere böyle akışın nere bizde halmı bıraktın sana can veren ele oy oy oy.

» selda bağcan şarkıları, şarkı sözleri i̇çin tıklayınız kızıldere. Negüzelsözler regaib kandili sözleri konusuna bir göz atın!

Post a Comment

0 Comments